Neem vóór 1 januari de PowerMama licentie af
en maak een vliegende start met jouw business.

Hieperdepiep!

Op 1 januari 2020 bestaat Core Academy twee jaar en dat gaan we vieren. We starten het nieuwe jaar goed met een marketing en sales challenge voor alle PowerMama coaches. Tijdens de challenge helpen wij jou 8 weken lang met het opzetten, lanceren en verkopen van je PowerMama trainingen. Resultaat: volle groepen, een actief netwerk en een boost voor je bedrijf.

Deze actie is voor jou als je:

  • Fitness professional, trainer of coach bent en je je huidige aanbod graag wil uitbreiden met aanbod speciaal voor tijdens en na de zwangerschap.
  • Als je startende ondernemer bent in de sport en je wil specialiseren tot pre- en postnataal fitness expert.
  • Box-eigenaar of sportschoolhouder bent en je je huidige klanten wil behouden tijdens de zwangerschap en op een verantwoorde manier wil begeleidingen na de bevalling.
  • De licentie reeds hebt en PowerMama coach bent. Je doet dan automatische mee.

Maar ook als jij:

  • Niet weet waar je moet beginnen met je marketing.
  • Het lastig vindt een netwerk op te bouwen met relevante partners als verloskundige en bekkenfysiotherapeut.
  • Het moeilijk vindt content te maken zoals blogs en social media posts of daar geen tijd voor hebt.
  • Je meer wil leren over verkopen en hoe je dit op een integere manier kunt doen.
  • Het fijn vindt om samen met andere vakgenoten ervaringen uit te wisselen.
  • Je niet veel tijd over hebt en het fijn vindt om uitgewerkte materialen te krijgen

Wil jij jouw business nóg succesvoller en winstgevender maken?
2020 is jouw jaar.
Wij helpen je graag.

Hoe werkt het?

Tijdens de 8 weken marketing en sales challenge helpen wij jou met het opzetten en verkopen van je PowerMama programma. Dit doen wij aan de hand van uitgewerkte challenges op gebied van marketing, sales, zichtbaarheid, social media en netwerk. Deze challenges worden elke week in de besloten Facebookgroep gedeeld. Aan jou alleen de taak om de actie uit te voeren. Ook hebben we twee live masterclasses met experts op dit gebied. Super waardevol dus. En vooral heel praktisch. Daarnaast ook nog eens fun, want je doet het niet alleen maar samen met de community.

Wat kost het?

Aan deze challenge zijn geen extra kosten verbonden. Voorwaarde is dat je vóór 1 januari a.s. de licentie afneemt.  Je betaald daarvoor de eenmalige instapfee van € 295,- en daarna het maandelijks lidmaatschap van € 40,-.

De challenge start op 1 januari 2020 dus meld je vóór die datum aan!

Hoe word ik PowerMama coach?

Om PowerMama Coach te worden moet je minimaal de onze level 1 opleiding Training en Coaching tijdens en na de Zwangerschap hebben afgerond. We raden je aan ook de level 2 opleiding te volgen. Meer informatie over data en locatie vind je HIER Daar kun je je ook direct inschrijven.

Wat zit er allemaal bij de licentie?

Als je de PowerMama licentie hebt afgenomen en je hebt de level 1 opleiding afgerond ben jij PowerMama Coach en mag je het programma gaan aanbieden. Als PowerMama coach krijg je toegang tot de online leeromgeving. Daar vind je alle programma’s; functional fitness, outdoor, pt en smallgroup en lifestyle. In de kennisbank staan factsheets en kun je je kennis verdiepen door middel van masterclasses. Ook hebben wij alle marketing materialen voor je klaar staan. Denk hierbij aan teksten, foto’s, mailberichten, fb-adds etc. Daarnaast maak je deel uit van de actieve en enthousiaste community op facebook én zien we elkaar twee keer per jaar bij de bijscholing.

Meer info over de locatie die er nu al zijn vind je HIER.

Vragen?


Kijk hier voor de meest gestelde vragen.
Kijk hier voor de algemene voorwaarden.
Of bel of mail ons!
Info@coreacademy.nl
06-48582738