Wat jij kunt leren van onze marketing en sales strategie

Al een hele tijd werken wij, Yousra & Josine, met (aanstaande) moeders.
Hoe meer wij ons in deze doelgroep verdiepten, hoe groter het besef dat deze doelgroep specifieke aandacht nodig heeft binnen de sportwereld.

Zowel in fysieke als in emotionele zin verandert er gigantisch veel wanneer je moeder wordt. Je hele lijf verandert en je wereld staat even totaal op zijn kop. Van doen waar je zin in hebt naar dag en nacht zorgen voor een ander mensje, en soms zelfs twee. En dat terwijl je hormonen en emoties all over the place zijn.

In die periode is het heel belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen zodat je sterk en fit bent, want kracht en conditie heb je nu meer dan ooit nodig. Dit kan alleen met een trainer of coach die snapt wat je meemaakt, waar je behoefte aan hebt en wat op dit moment goed voor je is. En daar zijn er nog niet genoeg van. Simpelweg omdat de reguliere sportopleiding deze kennis niet biedt.

Wij deelden onze kennis met iedereen om ons heen maar voelden steeds sterker dat dit niet genoeg was. We wilden meer moeders helpen en dit kan alleen wanneer we meer trainers en coaches zouden bereiken. Zo ontstond het idee om Core Academy op te richten.

Aan het strand in Spanje hakten we de knoop door en besloten we ervoor te gaan en in januari 2018 lanceerden wij onze website en planden we de eerste opleiding.

Dit is nu bijna twee jaar geleden en sindsdien zitten we in een fantastische Core Academy wervelstorm die nog lang niet uitgeraasd is.

Als je begint met een bedrijf doe je dit omdat je hoopt dat dit de wereld beter gaat maken. Maar het is natuurlijk afwachten of de rest van de wereld er ook zo over denkt. In ons geval was dit gelukkig een duidelijke JA. De opleidingen werden goed ontvangen en we hebben al heel veel mensen mogen opleiden. Daarnaast hebben we een trainingsprogramma ontwikkeld, PowerMama natuurlijk, dat inmiddels op al 80 plekken draait in NL en BE.

We zijn zo ongelooflijk trots op de groep PowerMama Coaches die samen met ons elke dag werkt aan het bieden van de beste begeleiding voor de PowerMama’s (in spé) die ons programma volgen. Deze coaches ontwikkelen zich razendsnel, niet alleen door onze kennis maar vooral door de interactie die zij hebben met elkaar. Ze helpen elkaar met vragen, delen casussen en leggen dilemma’s aan elkaar voor. Door te leren met en van elkaar wordt iedereen beter, prachtig om te zien.

We merken dat het voor sportprofessionals soms nog wel een uitdaging kan zijn om naast alle werkzaamheden om je lessen heen ook nog je marketing en sales goed neer te zetten en bij te houden. Marketing is een vak apart en dit goed aanpakken kost tijd. Daarom gaan we hier in de eerste twee maanden van 2020 op focussen.

In januari starten wij met een 8 weken marketing en sales challenge! 

Wij delen de lessen die wij leerden in de afgelopen jaren met onze bestaande en nieuwe PowerMama Coaches. Op een praktische en behapbare manier zodat het ook voor drukke ondernemers goed uit te voeren is. We ontwikkelen materialen en delen deze in de vorm van praktische opdrachten en weekchallenges die wij voor je voorbereiden zodat jij ze alleen maar hoeft in te koppen. Want we snappen dat dit is wat je nodig hebt. Zie het als een kadootje van ons om ons tweejarig bestaan te vieren .

Wil jij ook meedoen en het nieuwe jaar goed beginnen?
Wil jij starten met een speciaal aanbod voor tijdens en na de zwangerschap?
Aan de slag als PowerMama coach?

Ga dan naar www.coreacademy.nl/actie en meld je aan voor de licentie.
Resultaat: volle groepen, een actief netwerk en een boost voor je bedrijf.

Bestaande PowerMama Coaches doen automatisch mee.

Heb je vragen aan ons, over het werken met moeders, ondernemen of over onze missie? We horen graag van je!
Mail ons op info@coreacademy.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *